marți, 27 aprilie 2010

Life.

Viata este doar una. Indiferent cate reguli ar fi, care ne spun cum s-o traim mai bine, eu va sfatuiesc s-o traiti asa cum vreti voi.

O sa faceti multe greseli, o sa va loviti cu capul de pereti pana va treziti la realitate, o sa pierdeti timp inutil cu oameni inutili, dar va asigur ca o sa aveti parte si de momente desprinse din basme, sentimente nebanuite si iubiri ametitoare.

Cineva spunea ca "nu lasa pe maine ce poti face azi", iar eu cred ca avea multa dreptate. Mai bine afli azi ce iese, decat maine - maine, deja ar trebui sa fie o noua zi, mult mai buna ca ieri. Asa ca, de ce sa-ti aduci ideile de ieri maine?

Viata nu sta in loc. Timpul nu sta in loc. Nu astepta sa gasesti peste un an, ce ai avut acum 2. Nu te astepta ca fata sau baiatul ce te placea nebuneste in trecut sa te placa si in prezent.
 Nu te astepta sa primesti o marire la job, daca tu te-ai desteptat acum 7 zile, dar dormi de 30. 

Nu te astepta sa devii invincibil peste noapte.
 Ia-ti timp sa treci peste obsesii, esecuri, job-uri, prietenii ratate, iubiri descompuse. Si da, timpul le rezolva pe toate. Dupa cum am mai zis, cel mai mare cliseu existent este si cel mai adevarat.

Doar in timp ai sa devii mai matur, mai destept, mai invatat, calit, experimentat, satisfacut.
 

Actioneaza impulsiv atunci cand simti asta. Poate asta e solutia problemei tale si ai sa fii happy ca ai facut-o, sau poate ai sa primesti un raspuns ce o sa te lase mut si mai mult ca sigur o sa te arunce un pic cu picioarele pe pamant.

Ai rabdare cand se merita. Nu toata lumea functioneaza pe programul si asteptarile tale. Invata sa intelegi asta...lumea nu se invarte in jurul tau. Insa, daca nu se merita, mergi mai departe.
 

Roata uneori se intoarce si exact atunci cand toate-ti merg ca pe roze o sa vina un moment de negru absolut. La fel si invers, cand n-ai sa mai stii unde sa te uiti, ce sa faci, cum sa te ridici..o sa fie bine.
 

Viata este doar una. Asa ca acumulati cat mai multe experiente, micinciuni, refuzuri, pupaturi, momente fericite.

Uitati-va bine in oglinda in fiecare zi. Iar daca nu recunoasteti persoana, dati-va doua palme peste fata sau tipati dupa ajutor, acum este momentul sa va opriti si sa schimbati fila.
 

Nu renuntati la vise si la sperante, indiferent cate suturi in fund o sa luati, ele sunt ale voastre si merita sa fie indeplinite. Riscati - doar asa va puteti afla limitele.
 

Invatati sa intelegeti aluziile si cuvintele spuse din complezenta - o sa castigati timp..si multe nopti dormite in liniste.

Si in final, nu uitati sa zambiti. Nu sunteti singuri si nici unici. Toata lumea a trecut la un moment dat, sau va trece, prin ceea ce treceti voi acum.

O sa fie ok! :)

Un comentariu: